Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Παράνοια!!!


Paranoia by Kaelte
Ένα: Και που λέτε, έτσι για να μην έχει κανείς αυταπάτες, ο Μητσοτάκης ενοχλείται σφόδρα όχι για την ουσία της πώλησης πυρομαχικού υλικού σε χώρα που άμεσα θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον κυρίως αμάχου πληθυσμού, σύμφωνα με την χιτλερική τακτική, "χτυπάω μη στρατιωτικούς/στρατηγικούς στόχους που δεν φυλάσσονται, όχι γιατί έχω κάποιον σοβαρό λόγο αλλά για να κάμψω το ηθικό του ...εχθρού". Τακτική που δοκιμάστηκε με εξαιρετική επιτυχία στη Γκερνίκα. 
Κι απ' ό,τι φαίνεται ήρθε για να μείνει.
Ενοχλήθηκε, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, επειδή υπάρχει ένα σκάνδαλο που "χάλασε τη ...δουλειά και στέρησε από το δημόσιο 66 εκατ. ευρώ"!!!
(Η δουλειά που χάλασε είναι η γνωστή αγοραπωλησία πυρομαχιακών που θα "έληγαν" οπότε, γιατί να πάνε στράφι και να πληρώνουμε κι από πάνω "έξοδα καταστροφής";)

 
Συνελόντι ειπείν Νο 1: Στα παπάρια του η ίδια η ουσία της πώλησης των πυρομαχικών που άμεσα θα τα χρησιμοποιούσε η Σαουδική Αραβία προφανώς στην Υεμένη.
ΥΓ 1: Κι επειδή ένα πουλάκι μου είπε πως η Σαουδική Αραβία ζήτησε 150.000 βλήματα συμπεραίνουμε πως τα άλλα 150.000 θα τα πουλούσε η ίδια κάπου ...αλλού.


Δύο: Η δουλειά εντωμεταξύ "χάλασε" επειδή επιβλήθηκε από την ΕΕ εμπάργκο στην πώληση όπλων προς την Σαουδική Αραβία κι όχι για τίποτε ευαισθησίες ξερωγώ.
Γι' αυτό βιαζόταν ο Καμμένος να πουλήσει, επειδή το ήξερε. Κι απ' ό,τι φαίνεται και το "πούλα πούλα" ήρθε για να μείνει.
Κι έρχεται τώρα το άλλο κυβερνόν "λουλούδι", ο Παππάς, να κατηγορήσει τον Μητσοτάκη επειδή τον ενδιαφέρουν μόνο οι διαδικασίες της αγοραπωλησίας κι όχι η ίδια η ουσία τους, δηλαδή η ίδια η πώληση την οποία όμως η κυβέρνηση του κου Παππά ετοιμαζόταν να κάνει!!!
Για να συμπληρωθεί το τρίο καρώ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να λέει πως η "δουλειά χάλασε" επειδή η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις της ΕΕ.
Συνελόντι ειπείν Νο 1α: Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο και...
Συνελόντι ειπείν Νο 1β: Δεν μας χωράει όλους το Δαφνί...


Can you help me occupy my brain?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου